Cuma, Mart 29, 2024
spot_img
Ana SayfaAnasayfa ManşetPEUGEOT EXPERT SATIŞA SUNULUYOR

PEUGEOT EXPERT SATIŞA SUNULUYOR

Hafif ticari araç pazarına tamamen yeni bir soluk getirme iddiasıyla geliştirilen Yeni Peugeot Expert markanın geçtiğimiz günler düzenlediği basın toplantısı ile tanıtıldı.

Markanın yeni genetik kodlarını bünyesinde barındıran Yeni Peugeot Expert ; modern, çekici ve güçlü tasarımı kadar, yüksek taşıma kapasitesi ve yüksek verimlilik seviyesine sahip motorlarıyla da dikkat çekiyor. Yeni EMP2 modüler platform üzerine inşa edilen Yeni Peugeot Expert düşük işletme maliyetiyle hafif ticari araç kullanıcılarının bütçesini düşünürken, zengin ekipman seviyesiyle ise konfor ve güvenliği en üst seviyede sunuyor. Kompakt, standart ve uzun olmak üzere üç farklı gövde uzunluğuna sahip olan ve Euro NCAP çarpışma testlerinden 5 Yıldız alan Yeni Peugeot Expert, 81.500 TL’den 03 Mart’a Türkiye pazarında satışa sunulaca

Güçlü, şık ve özgün tasarım 

Yeni Peugeot Expert henüz ilk göz temasında Peugeot binek otomobillerinin bir üyesi olduğunu gözler önüne seriyor. Ön farlarıyla Peugeot’nun kompakt sınıf modeli 308’i andıran yeni Peugeot Expert’in yeni Peugeot 2008 SUV’da ilk kez tanıtılan yüksekte konumlandırılan ön ızgarası güçlü bir ön görünüme ve petek dokulu ızgaranın ortasında konumlandırılan kabartmalı ‘aslan’ logosu ise marka aidiyetine dikkat çekiyor. Izgaraya vurgu yapan krom çerçeve modern bir görünüm sunarken, diğer yandan ise kalite algısını artırıyor. Yan panellerdeki oluk ile içbükey yüzeyler kadar şişkin çamurluk ağızları sportif ve dinamik görünümü destekliyor ve geniş cam alanlarla birlikte modern bir siluet sağlıyor. Ön tampona entegre darbe emici çıtalar ve geniş hava girişleri Peugeot Expert’e güçlü ve kaslı bir görünüm kazandırıyor.

Farklı kullanım ihtiyaçlarını karşılayan zengin ürün gamı 

Yeni Peugeot Expert; kompakt ve uzun olmak üzere iki farklı gövde uzunluğu ile Türkiye’de satışa çıkacak. Kompakt gövde tipi 4,6 metre uzunluğu ile 5,1 m3 kargo hacmi ve 3,32 metre kargo uzunluğu sunarken, Uzun versiyon ise 5,30 metrelik gövde uzunluğu ile 6,6 m3’e kadar kargo hacmi ve 4 metreye kadar kargo alanı uzunluğu sunuyor. Sadece 1,9 metre tavan yüksekliği ile alışveriş merkezleri ve havaalanlarındaki kapalı park alanlarına girmeyi kolaylaştıran yeni Peugeot Expert, kompakt boyutları kadar kısa ön ve arka aks uzantıları sayesinde ise park ve manevra pratikliği sunuyor.

Zengin konfor ve güvenlik ekipmanları 

Yeni Peugeot Expert yolculukları daha konforlu, eğlenceli ve güvenli kılan son derece zengin bir ekipman seviyesiyle donatılmış. Kapasitif dokunmatik ekranlı 7 inç büyüklüğündeki bilgi ve eğlence sistemi yolculukları keyife dönüştürürken Mirrorscreen ile akıllı telefon bağlantısı yapılarak uyumlu uygulamalar dokunmatik ekrandan kumanda edilebiliyor. 

Eller serbest olarak ayakla kumanda edilen otomatik sürgülü yan kapılar ve beraberinde gelen anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi ile beraber kullanım kolaylığı sağlıyor. Standart arka park sensörüne ek olarak Visiopark 180 derece arka kamera sistemi, zoom özelliği ve beraberinde gelen ilave ön park sensörü sayesinde ise her tür durumda park manevrası yapmak kolaylaşıyor. 

Aktif Güvenlik Freni, Sürüş Süresi Uyarısı Sistemi, Kör Nokta Uyarı Sistemi gibi elektronik sürüş destek sistemleri sürüş güvenliğine katkı sağlıyor. Güvenlik Paketi ile birlikte devreye giren; Hız Sınırı Önermesine sahip Trafik İşareti Tanımlama Sistemi, Sürücü Dikkat Uyarısı, Şerit Değiştirme Uyarısı Sistemi (AFIL), Otomatik Kısa Far Değişimi gibi sistemler sürücünün hayatını kolaylaştırırken sürüş güvenliğini destekliyor.

İLİŞKİLİ MAKALELER

POPÜLER HABERLER